![]() |
![]() |
|
Nastavení základního tlaku
|
![]() |
Pivo musí být uskladněno ve vzdušných, suchých prostorách s omyvatelnou podlahou a optimální teplotou 15°C |
![]() |
Pivo je třeba před naražením nechat alespoň 24 hodin v klidu. |
![]() |
Aby mělo pivo říznou chuť, bohatou pěnu a vybízelo k dalšímu napití, svěřte první seřízení odborné firmě, jakož i pravidelnou kontrolu. |
![]() |
Sklenice udržujte vždy čisté, na mytí používejte speciální mycí prostředky. |
![]() |
Pivo čepujte do čisté, chladné a mokré sklenice. |
![]() |
Pivo podávané zákazníkovi by mělo mít teplotu 7 - 10°C. |
![]() |
Kontrolujte správnost nastavení tlaku oxidu uhličitého (plynu). |
![]() |
Denně po ukončení čepování propláchněte celé pivní vedení vodou a jednou týdně sanitačním roztokem. |
![]() |
Dbejte na čistotu a útulnost prostředí, v němž se pivo podává. |